Köpinformation


Det går även att beställa Bidrottningens honung via e-post eller telefon och få det hemlevererat enligt följande köpvillkor:

Leverans
Dina beställda varor skickas som skrymmande brev eller paket till den adress du anger. Det innebär att du hämtar ut försändelsen på ditt postkontor eller hos ombudet. Vi levererar bara inom Sverige.

Fraktkostnad
Frakt tillkommer, enligt följande prislista:
1-500 gram 44 kr
500-1 000 gram 55 kr
1 000 – 2 000 gram 77 kr
2 000 – offert

Mervärdeskatt (moms)
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.

Betalningsvillkor
Med leveransen följer en faktura som ska betalas inom 20 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift på 45 kronor. Kostnader för eventuella inkassoåtgärder debiteras enligt gällande lag.

Personuppgifter
Bidrottningen HB är ansvarig för de personuppgifter du lämnar till oss. Dina uppgifter (namn, adress e t c) lagras digitalt för att kunna administrera dina beställningar. Vi överlåter inga uppgifter till tredje part. Om du önskar ändring av uppgifterna eller radering ut registret ber vi dig kontakta oss på konsument@bidrottningen.se eller på telefon 040-45 62 20.

Transportskador
Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till Posten. Om Posten inte åtar sig skadeansvaret kontaktar du Bidrottningen HB på telefon 040-45 62 20. Vi garanterar att varan är felfri vid avlämnande till transportören.

Reklamationer
Vid felaktig leverans (fel vara, fel antal eller skadad vara) är vi angelägna om att du kontaktar oss så snart som möjligt så att vi kan rätta till det.

Ångerrätt/Öppet köp
Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.